Ny återförsäljare av Gysinges produkter

Hus med ljusslamfärgad fasad, gulockra dörr och umbragrå foder

Nu har Anna-Britas blivit återförsäljare av Gysinge byggnadsvård. Ett fantastiskt fint sortiment som kommer komplettera butikens utbud väl.

Gysinge startade i januari 1990 som en sorts motrörelse mot nedrustningen av Sveriges gamla bebyggelse. De som drog igång det hela var lika passionerade av gamla hus, som trötta på antikvarisk fundamentalism och bygghandelns torftighet. Visningshus, utställningar, rådgivning och försäljning av bra byggnadsvårdsmaterial på ett och samma ställe var deras idé och är det än idag.

Det är ju ett gediget sortiment som Gysinge bjuder på och vi har börjat lite smått – just nu hittar du i butiken bland annat material som du behöver för att pappspänna väggar eller tak. Papp, spikremsa, tapetklister och ofärgat tapetpapper i ren papp.

Vi har även tagit hem tre nya böcker i sortimentet – kolla in kategorin Litteratur i webbutiken för att läsa mer! Bland annat finns Erika Åbergs bok “byggnadsvård” som handlar om hur du får “tid, råd och kraft att restaurera ditt hem” – en perfekt julklapp till alla som kämpar på med sina renoveringar när livet inte riktigt hinns med.

Nu i oktobertider går ju våra tankar till isolering, drev och tätning av fönster. Ett parti fönstervadd och fönsterremsor beställdes också så nu är det påfyllt på lagret.

Och såklart har vi tagit hem Gysinges populära linoljesåpa – den är något alldeles speciellt. Vi har flera olika storlek, från 500 ml med pump till 5 litersdunkar och så tog vi hem linoljesåpasprayen – smidig för mindre rengöring som diskbänkar och andra mindre ytor.

Om du har önskemål på vilka produkter som skulle vara bra för dig att vi tog hem, hör bara av dig så ser vi om vi kan ta hem enligt dina önskemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *