Har du gamla fönster som behöver renoveras? Anna-Britas utför fönsterrenovering av kittade fönster med traditionella tekniker och material för ett högkvalitativt resultat som håller i många år.

Vid Fönsterrenovering använder vi enbart naturliga produkter, så som rå och kokt linolja, linoljefärg, shellack, linoljekitt och kopparstift.

Med gamla glas i dina fönster tar vi varsamt ut glaset med största försiktighet så att dina gamla glas kan återanvändas och fortsätta ge liv åt dina fönster.

Om du har spräckt glas kan vi använda återbrukat glas från vårt lager eller beställa nytillverkat i samma stil som ditt gamla glas.

Gamla fönster ser ofta mer slitna ut än vad de faktiskt är. Färgen kan flaga, kittet trillar ur – men bågen kan fortfarande vara frisk! Och skulle träet vara mjukt eller skadat på ett ställe på dina bågar, kan vi göra trälagningar på dåliga partier.

Är du sugen på att prova renovera dina fönster själv men är osäker på hur eller bara vill ha en hjälpande start? Vi kan komma ut till dig och hålla en snabbkurs med dina fönster i fokus!

För offert eller rådgivning angående fönster – kontakta Patricia på patricia@annabritas.se eller ring på 0790-766295.

 

Produkter för fönsterenovering