Fönsterrenovering

Har du gamla fönster som behöver renoveras? Anna-Britas utför fönsterrenovering av kittade fönster med traditionella tekniker och material för ett högkvalitativt resultat som håller i många år.

Vid renovering av gamla fönster använder vi enbart naturliga produkter, så som rå och kokt linolja, linoljefärg, shellack, linoljekitt och kopparstift.

Med gamla glas i dina fönster tar vi varsamt ut glaset med största försiktighet så att dina gamla glas kan återanvändas och fortsätta ge liv åt dina fönster.

Om du har spräckt glas kan vi använda återbrukat glas från vårt lager eller beställa nytillverkat i samma stil som ditt gamla glas. Ibland kan det finnas skäl till att byta ut glaset till exempelvis energiglas för att uppnå ett högre isolervärde.

Gamla fönster ser ofta mer slitna ut än vad de faktiskt är. Färgen kan flaga, kittet trillar ur – men bågen kan fortfarande vara frisk! Och skulle träet vara mjukt eller skadat på dina bågar, kan vi göra trälagningar på de dåliga partierna.

Är du sugen på att prova renovera dina fönster själv men är osäker på hur eller bara vill ha en hjälpande start? Grundkurs i fönsterrenovering kommer snart finnas tillgänglig!

För offert eller rådgivning angående fönster – kontakta Patricia på patricia@annabritas.se eller ring på 0790-766295.

Produkter för fönsterrenovering