Vi är en liten nystartad butik med stora planer! Vi börjar så sakteliga att bygga upp ett sortiment som förväntas av en byggnadsvårdsbutik – men i nuläget fokuserar vi på ett mindre sortiment med plan att utöka – anpassat utefter efterfrågan.

Vi mottar därför gärna förslag på produkter du skulle vilja se att vi hade i butiken. Vi kan även ta in mot beställning – det är bara att höra av dig så löser vi det! Maila mig på patricia@annabritas.seHär nedan har vi de producenter som vi redan är återförsäljare av:

Eskilstuna kulturbeslag

Av jord

Ottosson färgmakeri

Karlskrona Lampfabrik

Grunne

Strömshaga

Lösull i väst

Speedheater

Mapa produkter

Samt lokala hantverk och produkter som lammskinn och träkrokar.

 

De främsta produkterna kommer bestå av linoljefärg och äggoljetempera inklusive tillbehör, belysning – lampor, sladdar och vissa elartiklar, oljor, såpa, beslag, spik & skruv, lindrev, trätjära, kitt och spackel inklusive verktyg, lerbruk inklusive verktyg, linne, handdukar, skurborstar, till viss del hushållsartiklar och inredning samt ett begagnat sortiment som kommer att bestå av fina originalverk i den mån jag får in produkterna.

 

Har du ett gammalt hus som ska rivas eller behöver städas ut?

Kontakta gärna mig så att de saker du inte längre vill ha kvar kan finna nya lyckliga ägare! Kom ihåg, inget är för smått!