No man is an Island! Eller hur? Därför ser vi till att jobba tillsammans med andra företag och duktiga hantverkare för att göra vår bygd; och vår inriktning så levande det bara går!

Våra samarbetspartners har vi noga valt ut för att de, liksom vi, brinner för det de gör och har en fantastisk känsla för material, miljö och möten människor emellan.

 

Hjertén & Hjertén
Café och butik i Istorps Prästgård

Hjertén Design är ett familjeägt företag som även driver ett mysigt café i Istorps Prästgård. Med passion för mönster tillhandahåller de tyger, möbler och andra inredningsföremål för såväl offentlig miljö som privata hem – och med hela världen som marknad.
Öppettider ons-lör 12:00-16:00

Läs mer på:
hjertenhjerten.se

Bild på den vackra prästgården i Istorp
Mäster Blixt möbelrestaurering
Låt dina antika möbler ha sin historia

Pernilla arbetar efter att göra minsta möjliga åtgärd genom traditionella tekniker och reversibla material. Genom att lämna in dina möbler till Pernilla hjälper du inte bara till att värna om jordens resurser genom hållbar konsumtion, du värnar även om bevarandet av hantverkskunskap.

Läs mer på:
blixtrestaurering.se

Bild på Pernilla Blixt
Kulla Lundagård
Lammskinnsfällar från Istorp

Våra vackra lammskinnsfällar kommer bara nån kilometer bort, på Kulla Lundagård i Istorp. Här växer lammen upp i ett idylliskt landskap, betandes av allt vad naturen har att erbjuda! Utmärkt omhändertagna och med mycket gos blir de uppväxta utan stress eller diverse onaturliga metoder. Fällarna är tvättbara och otroligt användbara! Vad kan vara bättre än en fin fäll som doppresent?

Lamm med brun päls