När livet byter riktning

Ibland händer det saker i livet som man inte riktigt är beredd på. Som för mig i början av detta året. Då beslutet om skilsmässa blev verklighet. Det liv jag byggt upp tillsammans med min man var inte längre min att bestämma över.

Efter detta har mycket tankar och bearbetning skett. Till viss negativ åverkan på butiken tyvärr. Ibland måste man bara få lov att slicka sina sår och skärma av sig från den yttre världen ett tag. För att orka med. Och kunna hitta nya vägar framåt.

Butikens framtid

Så har då tiden kommit när jag behöver se till mig och min familj först. Butiken kommer fortfarande leva kvar, men först och främst på webben och med den fysiska butiken öppen sista lördagen varje månad.

För att kompensera för alla de lokala kunder jag har, kommer jag att bygga ett uthämtningsställe. Kunderna lägger sin beställning på hemsidan och får sedan en kod via sms och mail när deras order är redo att hämtas. Det blir ett effektivt och till viss del ännu mer flexibelt sätt för alla som bor lokalt att kunna få tillgång till sortimentet snabbt. Eftersom jag ändå inte har öppet varje dag betyder detta att ordrar kommer behandlas inom 24h och då göra tillgången för kunderna bättre än i nuläget!

Jag hoppas verkligen att detta kommer fungera bra och självklart kan jag fortfarande öppna upp enligt överenskommelse om någon vill diskutera färger eller annat skoj!